torsdag 27. mai 2010

Snart helg igjen

Er stuptrøtt for tiden. Noen snakker om å være våryr, her er det kun vårslapphet som gjelder.
Var i Harstad i går på meglersamling. Denne gangen ble det noe amputert pga logistikk-kollisjon på hjemmebane. Men det ordnet seg slik at alle fikk gjort det de skulle, og jeg fikk gjort halvparten av det jeg skulle. Det er ei grei ordning for oss alle og det kjennes ikke ut som noe offer for min del.
Kom hjem ganske sent med utladda batteri. Skulle shine litt i huset, men det får bare vente. Gjett om jeg angrer det nå, når jeg ser hvor fint vær vi får i dag!
Helga blir travel. Vi skal ha innflytningsfest på jobb fredag, med reker og hvitvin. Lørdag er det nok et party, er invitert i en 40-årsdag. Det blir sikkert artig. Men akkurat nå lengter jeg virkelig etter ei helg helt uten planer, ei hjemmehelg. Huset bærer virkelig preg av at det er travle tider.

torsdag 20. mai 2010

Lever i beste velgående

Er ikke forsvunnet fra jordens overflate, har bare hatt vanvittig lite tid til å bruke til blogging. Strever fælt med en oppgave som jeg allerede har fått utsettelse på. I tillegg er det masse som skal gjøres i hagen. Har fått luket det meste, kun tre bed igjen. Og registrerer med det samme at der jeg begynte å luke, der er det kommet nytt ugress igjen.
Snart helg, er overklar for fridager. Så til alle som er innom: God pinsehelg!

torsdag 13. mai 2010

Konkuranse

Det er jubileumskonkuranse i bloggen Huset på Planen Flott blogg som jeg anbefaler et besøk.

tirsdag 11. mai 2010

Syns dette bildet ble stilig. Det er et fotografi av en kunstinstallasjon som er plassert i resepsjonen på Rica Ishavshotell i Tromsø.


 
Posted by Picasa

mandag 10. mai 2010

På farten....igjen

Nå sitter jeg på Gardermoen og blir her til onsdag. Skal på Stormøtekurs med Konfliktrådet. Så nå krysser jeg virkelig fingrene for at det ikke skal komme askeskyer og ødelegge hjemreisa.
I helga har vi vært i bryllup til en kollega. Det var en flott fest med god stemning til langt utpå morrakvisten.

Hjemme spirer og gror det i alle pottene. Håper det ikke er noen som dør i mellomtiden. Det er ikke alle som bryr seg like mye om blomstene som jeg gjør. Satser på prikling til helga.
Hotellet jeg bor på ligger rett ved Plantasjen. Har vært her før og dratt med meg hjem massevis av planter. Forrige gang lå jeg på alle fire i dusjen og fjernet jord fra plantene. Denne gang har jeg ganske tung koffert, så det er ikke så jeg kan ha med meg. Men kjenner jeg meg selv rett, så blir det nok noen nye stauder.

onsdag 5. mai 2010

Sitteunderlag strikket i dobbel Rauma finull. En fin måte å få brukt opp rester.

Votter i fleng


Dette er barnestørrelse og de er strikket i Rauma finull.






Disse vottene er strikket i Fritidsgarn. Bruker mønster til Lovvika-votter, men dropper brettekanten fordi jeg synes de blir så tykke da. Strikker heller litt lengre skaft.


Irriterende å plages med å laste ned bilder. Hadde flere bilder av håndarbeid som jeg ikke har fått blogget ennå. Får prøve å heller lage flere innlegg.
Her er i allefall ei lue som er heklet i Easy. Disse luene er populære selv om de ikke akkurat hører årstiden til. Men jeg holder fremdeles på å bruke opp restegarn, og Easy hadde jeg massevis av.


Vi var på biffhuset på Skarven og spiste i går. Fantastisk mat. Jeg spiste indrefilet med fløtegratinerte poteter og skikkelig god bernaisesaus. Jeg liker kjøttet lite stekt og det var helt perfekt etter min smak. Der synes jeg ofte restaurantkjøkken kan bomme. De klarer ofte å få det lite stekt i kjernen, mens det er godt stekt ellers. Her klarte de altså å steke en helt perfekt biff.
Det var flere som spiste Bacalao, de var også fornøyde med deilig smak og store porsjoner.
Til dessert bestilte jeg Creme Brule med multelikør i. Var nok i utgangspunktet litt for mett til å spise dessert, men både smak og konsistens var bra.



tirsdag 4. mai 2010

I Nordens Paris

En liten hilsen fra Tromsø. Kom i går ettermiddag og startet rett på med middag med styret. Artig å treffe igjen damene. I dag har det gått i ett med møter og forberedelser til Studiedagene. Nå skal vi snart ha treff med kontaktpersoner og lokallagsledere. Først et lite vorspiel i baren, så middag på Skarven.
Her i Tromsø er det surt og kaldt. Kjedelig for alle som kommer sørfra og hadde store forventninger til våren i nord. Heldigvis er det ikke bedre sørpå for tiden.
Vi bor på Rica Ishavshotell. Flotte rom og fine konferansesaler. Og for ikke å snakke om maten. Både frokost og lunsj var nydelig.

søndag 2. mai 2010

Hvor er våren?

Ute både snør og regner det, i tillegg til å være surt og kaldt. Ikke hageabstinens ennå, så det gjør ikke noe om våren lar vente på seg. Jeg har det nemlig alt for travelt nå en stund fremover, sånn at det blir nok ingen haging uansett.
I morgen drar jeg til Tromsø og blir der til fredag. Fredag er det øving med koret og lørdag er det to sangoppdrag på humanistisk konfirmasjon. Om kvelden skal vi i bryllup. Det gleder jeg meg til. En kollega som skal gifte seg, så vi drar hele gjengen.
Søndag kveld reiser jeg til Gardermoen. Skal på stormøtekurs i regi av Konfliktrådet. Det blir spennende. Kjenner at jeg trenger litt faglig påfyll når det gjelder megling. Og stormøter, tror jeg kan bli endel av fremover.
Så i dag blir det bare kosing hjemme. Skal også en tur til svigersan på formiddagskaffe.
Satser på å få ferdig rommet til Anniken i dag. Tok siste strøk på skrivepulten i går, og alle skapene er montert og flyttet. Hun har allerede prøve-sovet rommet og er fornøyd. Spørs vel om det blir gardiner der i dag. Har bare ei svart gardinstang, og det matcher ikke særlig.
Har strikket litt i det siste. Ikke fått blogget det enda. Men tar kamera med til Tromsø, regner med det blir tid til litt blogging.