torsdag 29. september 2011

Høst ute



Nå blåser det godt utenomhus. Omsider typisk høstvær, hvor man oppdager alt som ikke er tatt inn allikevel.
Helg igjen og det kjennes ufattelig deilig ut. Blir bare avslapning, ingen forpliktelser. Har en plan om å benke meg i sofaen og strikke, se tv, lese og ellers bare sløve.

søndag 25. september 2011

Søndag morgen i Hanne-hus



Nammmm.......i går laget jeg deilig pinnekjøtt. Bare måtte ha en liten førsmak på julematen. Og det var nesten så jeg kom i julestemning, alle som var innom i går kommenterte at det luktet jul i huset. Ei venninne som var innom klarte jeg å kapre slik at jeg slapp å spise alene. Resten av familien er nemlig på farten hele helgen.
Nå skal jeg bare kose meg i sofaen og strikke ferdig et par votter jeg har begynt på.

onsdag 21. september 2011

Vakker høst



Denne høsten har bestått av utrolig mange kvelder med nydelige solnedganger.
Ellers består høsten stort sett av det vanlige; fotball, litt jobbreiser, frøsanking, foreldremøter, potetopptaking og det som ellers hører hverdagen til. Ungene har gått seg til på skolen og jeg holder på å gå meg til i ny jobb.
Berlinturen i forrige uke var flott, skal blogge derfra senere. Nå er det sofa- og strikketid. Fornøyd med dagens innsats etter å ha vært på Europris og hamstret div såper, vært på kaffebesøk hos ei venninne og tørket støv.

mandag 12. september 2011

Datter-votter



Datra er fornøyd med sine nye votter. Jeg fant bilde av vottene hos Tone M på Uformelt og gjorde min egen vri. Laget ikke like kul tommel som hun, og det angrer jeg på nå.

søndag 11. september 2011

Fiks ferdig

Fant disse halvferdige i en kurv. Jeg hater virkelig å feste tråder, derfor blir det ofte liggende. Alt havner nok i gavekassen.
Nå holder jeg på med RBK-votter til datra. Blir nok ferdig i morgen og har en plan om å komme igang med et par pulsvarmere til meg selv som står i stil med den siste lua jeg strikket.
Må finne noe jeg kan ha til reisestrikk når jeg drar til Berlin på onsdag.

 
Posted by Picasa

onsdag 7. september 2011

Utepynt

Jeg er så glad for at vi har tatt vare på mye rart. En gammel bruskasse kan jo brukes til pynt ute.
Vi har et gammelt stabbur hvor det er mere snacks. Må bare få ryddet litt sånn at det blir system, da finner jeg nok flere skatter.

Heimbygda

Her er bygda vi bor i. Bildet er tatt på en flott søndagstur over Ankenesfjellet. Vi har altså hatt en helt utrolig flott høst/indian summer. I går kveld var det 17 grader ute og det er ikke vanlig kost for oss her i nord.
Dagene i ny jobb flyr avgårde. Jeg trives godt og tror dette blir en veldig spennende arbeidsplass.
Ellers er det rolige ettermiddager, deilig å ikke ha så mange ting jeg må på. Nå kan jeg konsentrere meg om å være fotballmamma og sjåfør. Og så har jeg kommet godt i gang med trimming.

Har strikket sjal

Sjal strikket i favorittmønsteret. Skikkelig TV- og gåbortstrikking fordi mønsteret er så enkelt.