torsdag 26. april 2012

Haugesund

Har vært i Haugesund på Landskonferanse for bedriftssykepleiere. Kjempebra og møte så mange kjekke kolleger fra hele landet. I år var det vi selv som arrangerte konferansen, derfor ble det ikke tid til å se noe særlig av byen. Heldigvis var det lagt inn en film før middagen som viste oss både Haugesund og områdene rundt. Så om noen spør om jeg har vært i Haugesund, så har jeg ihvertfall sett filmen. Nå er det ikke lenge igjen før konfirmasjonen. Og planleggingen er kommet til et annet stadie; skrive-liste-stadiet. Har skrevet liste over mat jeg skal lage, hva som skal handles inn, hva annet som skal gjøres og hvilke kaker som skal bakes. Har ikke helt oversikt over hvordan bordet skal pyntes, men det blir nok til etterhvert. Må google litt, så finner jeg sikkert på noe lurt.

torsdag 19. april 2012

Hamn på Senja

Vi har vært på miljøtur på Senja. Været har vært alldeles nydelig og stedet var meget idyllisk. Det var så fantastisk deilig å være på kaikanten og kjenne sjølukta og kose oss i sola.
Det har ikke bare vært avslapping, det har gått rimelig i ett. Det faglige programmet var interessant og det var artig å møte kolleger fra Tromsø og Harstad.
I går da det ble fritid, var det mange som benyttet anledningen til å bade i badesjarken. Vi kjørte istedetfor en tur til Torsken på vanvittig smale veier. Det er helt utrolig for et landskap vi har her i nord.
Vi bodde i rorbuer av høy standard. Dette er absolutt et sted jeg kan tenke meg å reise tilbake til.




mandag 9. april 2012

Vårvanter


Har strikket halvvotter i Kitten mohair. Artig mønster, deilige og myke. Nå har jeg helvotter i samme mønster på pinnene. Har nemlig en hel pose med Kitten mohair som skal brukes opp.
Nå er det så utrolig deilig at det er helg igjen, godt med en myk start etter påskeferien.

Påsken 2012


Vi har kost oss i vårt hytteparadis i påsken. Ikke mye snø i lavlandet, men vi har likevel fått gått litt på ski.

Ungene og jeg dro hjem fra hytta i går. Vi hadde alle behov for litt tid hjemme før hverdagen innhenter oss igjen.
Og i morges kom mamma med disse søte eggene som vi spiste til frokost. Flinke, kreative mamma.


Her har dagen i dag blitt tilbragt. Har bare vært hjemme og nytt sola på terrassen.

tirsdag 3. april 2012

God påske

Så står påsken for døren. Har jobbet helt til i dag, men nå er det ferie. Vi har hatt noen nydelige dager, men det ser dessverre ut til at vi har brukt opp kvoten på en stund. Men det gjør egentlig ikke noe, kan ikke gjøre noe med det allikevel. Vi skal uansett kose oss på hytta, inne, ute, med bok, strikking, god mat, god drikke, på tur på ski, på beina, på fjellet, ved sjøen.
Nå gjenstår det bare litt pakking, så er det helt ferie.