tirsdag 29. mai 2012

Kom mai du skjønne "milde"

Her er det bare så utrolig kaldt. I ettermiddag var det bare 1,5 grader ute. Vi lengter og lengter mot sol og varme. Været er det store samtaleemnet og frustrasjon for mange. Det er dessverre ikke noe vi kan gjøre med været, vi bor til og med frivillig her oppe i nord og vi har ikke jordskjelv, vi er ikke syke og ikke rammet av krig. Så da får vi ta det som kommer med godt humør. I hagen klarer plantene seg, de blir sikkert bare enda mer livsdyktige med en sånn start på sesongen. Jeg har vært på styremøte i Hagelaget i dag og der har vi lagt planer for tiden fremover. Det er mye spennende som skal skje både for medlemmer og andre hageinteresserte. Pinsehelga har vi tilbragt på hytta. Det har vært deilig med total avslapping. Kjente at det var skikkelig tungt å stå opp i morges, og da er det godt at uka er kortere enn normalt. Avslutter innlegget med noe vårlig, kjøpte blomster før helga og satte i kassen. Så får vi se om jeg husker å vanne de og knipe blomster sånn at de får stå så pent lenge.

torsdag 24. mai 2012

Svett og heftig

Fantastisk artig arrangement i byen i går. Det var heftig og jeg ble alvorlig svett. Fikk to økter med Zumba og en med Free power dance, da var det nok. Kjenner det i knærne i dag etter mye hopping på hardt underlag. Og nå begynner det også og kjennes i div muskler. Det er utrolig hvor mye en orker når treninga er artig. Håper det blir flere slike arrangementer, tror det bidrar til økt treningslyst for mange. Og så er det jo en fin måte å få testet ut ulike treningsformer. Nå ser vi bare frem til langhelg og masse jobbing i hagen. Det spirer og gror og er så spennende å følge med alt nytt som kommer opp. Fikk gjødsla forleden dag, så regnet i dag har vært kjærkomment for min del.

søndag 13. mai 2012

Konfirmasjon innen rekkevidde

Nå er det mindre enn en uke til datra står som konfirmant. Og jeg kan vel ikke påberope meg å ha full kontroll ennå. Natt til fredag kom vi hjem fra London, så det har vært en liten pause i forberedelsene. Londonturen skal jeg se om jeg får laget et eget innlegg om, for den var helt fantastisk. Vi gleder oss veldig til den store dagen og er så glad for at så mange kommer og feirer sammen med oss. I dag skal vi fikse litt av bordpynten og kanskje bake noe som kan fryses ned. Vi skal være i kirken kl 10, så absolutt alt må være helt ferdig før lørdagen. Heldigvis har vi både 17 mai og 18 mai til å jobbe- så det skal vel gå i boks.