søndag 7. november 2010

Nyter siste rest av helg

Denne helga har et av byens kjøpesenter hatt ti årsjubileum. I den forbindelse har Lommeteateret vært med på to forestillinger. Faktisk vår siste opptreden sammen, ettersom vi har bestemt oss for å legge ned revygruppa.
Forestillinga var et variert program med stort sett lokale utøvere. Vi har fått være sammen med mange flotte ungdommer som vi garantert kommer til å høre mer fra. Ikke bare hadde de talenter, men de var så utrolig kjekke. Masse humor og begeistring hele helga.

Dagen i dag har vært en blanding mellom total relax og oppgaveskriving. Har installert meg ved kjøkkenbordet og der forsøker jeg så godt jeg kan å sy ihop et virvar av notater som til slutt skal bli en oppgave.


Her blir jeg nok å tilbringe noen kvelder fremover. Da er det fint med litt lys i vinduet. Ute er det mørkt og det snør. Begynner å få vinterfølelse etter lang periode med høstvær.

2 kommentarer:

Cathrin sa...

Syns d e utruli synn at dokker ska avslutte. Hadde så løst å få me mæ feiringa tel Amfi, men me arbeishælg og sjukpjusk onge så lot d sæ desverre ikke gjøre... :o(

Lykke tel me oppgaven, d blir bra tel slutt ska du se.

-søndagsklæm tel dæ-

Trine sa...

Masse lykke til me oppgaveskriving.
Nu e det sofakos resten av kvelden her..
Endeli e sneen kommet, å æ håpe den vare LÆNGE!

klæm