søndag 2. september 2012

Kyllingsnadder

Her er min favoritt-kyllingrett for tiden. Har ingen nøyaktige mål fordi jeg har aldri prøvd å måle når jeg lager den, så det er bare å kjøre på i de mengder du selv ønsker.

Kyllingfilet skjæres i passe store biter og stekes i varm panne. Krydre med salt og sitronpepper og ta kyllingbitene av pannen.
Rød paprika og fersk sjampignon stekes i samme panne og kyllingbitene has i når paprikaen og soppen er ferdig stekt.
Nå har du et beger creme fraiche over og tilsetter kikkoman soyasaus helt til smaken er akkurat sånn som du ønsker.

2 kommentarer:

Trine sa...

Den må æ virkelig prøve en dag :) Æ elske kylling :)
Å den hørtes myket god ut!
Tusen takk for tipset ♥

Trine

Cathrin sa...

Me tanke på kor matlei æ e og kor æ slit me å finn på middaga førr tia, så va d supert me et mat-tips. Å me to gutta i hus som elske kylling, så e d jo greit me litt variasjon. Dennan må me andre ord testes ut! Takker og bukker!