torsdag 27. desember 2012

Romjulsdrøm


Planen min om daglige blogginnlegg i adventstiden gikk alldeles i vasken. Vet ikke hva som skjedde i år, for jeg hadde jo ikke færre dager enn i fjor. Tror det var jobbreisene som tok helt knekken på alle mine planer og gode intensjoner om ei strukturert julestri.
Men jul ble det uansett. Vi har storkost oss med late dager, deilig mat og god drikke til. Julaften i år hadde vi pinnekjøtt for første gang, på oppfordring fra datra. Det gikk helt fint å spise noe annet enn ribbe og lukta av pinnekjøtt på kok ga akkurat like mye  julestemning som ribbe i ovnen.
Første juledag var vi bare inne og koste oss i sofaen og foran tv.
I går gikk jeg og hunden en lang tur, det var ufattelig deilig selv om det var ganske kaldt. Det er helt nydelig ute med masse rim på trærne. Tok en del bilder, men sliter med å få de over på pc, vet ikke om det er kortet som holder på å streike, eller om det er  noe med sd-leseren.

3 kommentarer:

Cathrin sa...

Hehe...ja den dær førjulstia blir ikke bestandi som vi hadde tænkt, men jul blir d nu allikevell...heldivis! Deili me late juledaga kjenne æ, litt jobbings innimellom ellers bare pysj og kos dagen lang.
Ha ei fortsatt flott juleuke!
-juleklæm-

stallnilsen sa...

Ha ei riktig fin romjul og et godt nyttår.

Lisbeth ;D

Trine sa...

ja den bloggen dør ut til tider her å.. men har nu små tak i ny å ne :)
Har vært nån deilige daga, å da e det godt å ta en pause fra alt og bare nyte :)
Men skulle jo gjerne hatt litt mindre kulde å litt mer sne, sånn at vi kunne tatt ungan me ut på tur :)
Men det kommer vel snart!

Fortsatt god jul!
Og GODT NYTTÅR :)

Klæm