torsdag 22. april 2010

Deilig bålmat

Laksepakker til bålmat er en suksess i vår familie. Vi bruker all slags grønnsaker. Det er bare å passe på at grønnsaker som tar lang tid, blir skjært i veldig tynne strimler.
Jeg pleier å krydre med salt og sitronpepper. Oppå legger jeg en skje creme fraiche.
Det kan være lurt å pakke de inn i dobbel alu-folie. Så tåler de å håndteres uten at det går hull på folien og den deilige kraften renner ut.
Husk at det alltid tar lengre tid å lage bål enn forventet. Legg pakkene i glør og følg med at de ikke blir svidd.



4 kommentarer:

Rigmor sa...

takk for tips. Det så VIRKELIG deilig ut! Å så er det jo så koselig å lage mat på bål!
ha en flott kveld og helg :)

Hege sa...

Å, det så veldig godt ut!
Tror nok vi må lage oss noen sånne etterhvert ;)

Ha en fin helg :)

Mariann S sa...

Mmmmm, herlig :)
Vi brukar å lage det samme, berre at vi brukar mest torsk. Blir alltid godtatt som grill/bålmat. Ha ei fin helg :)

Mariann S sa...

Hm, godtatt - skulle vere godt mottatt :)