torsdag 14. juli 2011

Det er deilig å være norsk i Danmark

 
Posted by Picasa


Er ennå i skyene etter ei flott uke i Danmark. Vi startet med to dager i Billund. Der fikk minstemann boltre seg i Legoland. Syns vi måtte dit i år, før han blir for stor for lego. Parken er jo så mye mer enn lego, så vi koste oss alle sammen.
Vi leide bil i Billund og kjørte til København hvor vi var resten av uka. Ingen av oss har vært der før, så det var en helt ny by og bli kjent med.
Og inntrykket er at det er en sånn by man må tilbake til. Det ble ikke så mye farting rundt omkring, mest trasking i bygatene. Båttur ble det en av dagene, og det anbefales. Da fikk vi se byen fra en annen side, riktig idyllisk. Og tivoli ble selvfølgelig også besøkt. Det var en pengesluk uten like, men absolutt verdt det.

Nå er vi tilbake til hverdagen igjen. Har jobbet hele uka, og skal jobbe et par dager i neste uke også. Akkurat nå gjør det ingenting å jobbe, det er skikkelig surt vær ute. Fikk høstfølelse i ettermiddag da jeg prøvde å få litt inspirasjon til å jobbe i hagen.
I dag har vi vært på jentetur til Bodø. Datra i huset har vært i MR, og jammen fikk vi svidd av litt penger også. Det var salg overalt, så vi fant oss litt klær begge to. Nå venter vi spent på svaret var røntgen og håper det ikke går altfor tregt.

Ingen kommentarer: