søndag 2. oktober 2011

Høst ute og varmt inne

Nå har jeg fyrt i ovnen, tent massevis av stearinlys og bare nyter stunden.
Vi har vært på hytta i helga, det er lenge siden sist og da er det ekstra godt med hyttehelg. I går fikk vi rydda litt i gammelhytta, der har vi en plan om litt oppussing etter hvert. Vi tar sikte på å bruke den til gjestehytte. Da kan også ungdommen få et lite sted for seg selv når de har besøk.
Fredagskvelden ble bare så kort fordi vi satt og så på tv på hemsen. Og der blir det helt usanssynlig varmt, så kl 22 måtte ho mor gi opp og gå og legge seg.
For å unngå en reprise lørdag kveld, stemte jeg for utekveld med bål. Været var ikke det beste, men det var uansett deilig å være ute og så ble vi ikke så trøtte. Vi testet ut den nye bålplassen som faktisk var på terrassen til gammelhytta. Mannen i huset har vært på dungen og demontert en vaskemaskin og tatt ut trommelen. Det er en helt genial løsning å ha bål i. Hadde ikke kamera med sånn at jeg kunne tatt bilde, så det får bli neste gang.
I dag dro vi tidlig hjem fordi datra skulle spille kamp. Kampen gikk bra og vi dro rimelig våte og kalde hjem til en helt ubrukt søndag ettermiddag. Vi laget pizza til middag og nå er det bare sløving som står på tapeten etter at fotballklærne er kommet på snora. Men nå er det strikketøyet som får all oppmerksomhet. Holder på med en gave som helst skulle vært ferdig til i morgen.

Ingen kommentarer: