lørdag 24. mars 2012

Lørdag morgen

Elsker lørdags morgen. Sitter og sløver med avis, pc og en sterk kopp kaffe. Men nå er den tilmålte tiden snart oppbrukt og jeg må gjøre noe fornuftig. Som å vaske klær og rydde på kjøkkenet. Kjedelig, men helt nødvendig.
Nok ei fotballhelg er sparket i gang. To kamper i går og tre i dag. I mellomtiden har jeg en plan om å gjøre mer på mitt oppussingsprosjekt.
Er ferdig nede i gangen og har nå trappegangen igjen. Der er det selvfølgelig høyt under taket, så jeg må ha rull og pensel på stativ. Jeg som er utrolig klønete å male i utgangspunktet, det skal bli litt av et liv når jeg må balansere pensel på et langt stativ. Tror det er eneste løsning, det er for trangt til å sette opp stige eller stillas. Vi får heller satse på dårlig belysning i trappegangen, sånn at dårlig arbeid ikke vises så godt.
På håndarbeidsfronten holder jeg på med å hekle en babyjakke til gavekassen. Nettopp ferdig med en liten marius med rundfell, det går i posten i dag til en liten venninne.
Men nå for tiden er det en annen hobby som stjeler hvert ledige minutt; nå er det nemlig høy aktivitet på planterommet. Det spirer og gror i kasser og jeg har bare lyst til å så mer og mer.

1 kommentar:

stallnilsen sa...

Heia e bare innom for og ønske dæ ei riktig god helg, hilsen Lisbeth ;O)