I dag har jeg og en kollega laget lefser. Ingen av oss har gjort det før, så det var spennende å se om vi kom til å få det til.
Vi laget 3 forskjellige lefser og de var gode alle tre.
Konklusjonen må bli:
- det er ikke rart at lefser er dyre når man kjøper på messer og sånt
- det går ikke an å bruke lite mel
- man må støvsuge hele kjøkkenet etterpå
- det hadde vært mye artigere med vin underveis
7 kommentarer:
Nei lefsebaking er ikkje berre bere nei :)
Sjå berre her: http://marianns08.blogspot.com/2008_12_01_archive.html
Mjøl, mmmmm overalt ;)
Men eg gir ikkje opp :), prøvar igjen i år, åleine eller med hjelp :)
Det meste blir artigere med litt vin til, tihi!
Så flinker dere er, jeg klarer ikke bake lefse...
Ha en fin helg :-))
Så bra at flere unge prøver å bake lefse) Stå på!!
Ihh hvor ser detr hyggeligt ud.
husk vinen til næste gang ;-)
Flinkiser! Eh, Hanne - megler? Er du megler? Så bare innlegg under her og forstod ikke helt...
Håper formen er bra nå og at helga skal nytes med familie, ro og kanskje vin?? Klem
Så fint at lefsebakingen gikk godt. Ut fra bildene hadde dere det helt topp mens dere holdt på. Ellers enig i alle konklusjonene dine. Ha ei fin helg og kos deg med lefser og vin.
Legg inn en kommentar