tirsdag 13. oktober 2009

Travle ettermiddager.

Og jeg som trodde dette skulle bli ei rolig uke. I går var det kor og i dag har jeg vært på årsmøte i Hagelaget. Kjenner allerede at jeg gleder meg til å begynne å så.
Har strikket feil på baby-jakken, så der må jeg nok jukse det litt til. Men det går nok bra, har en liten plan om hvordan jeg skal gjøre det for at det skal se ut som om det skal være sånn.
Har ellers lyst til å bli ferdig, er gira på nye prosjekter. Blant annet har jeg lyst til å strikke ei lue til datra. Jeg synes Vandals luene er så tøffe, og det ser ganske enkelt ut.
Har også lyst til å scrappe mer. Må først bestille litt papir og greier. Har også endel ting jeg må finne ut av før jeg lager mer, et par detaljer jeg ikke skjønner hvordan jeg skal få til.
I morgen blir det trening. Vi har fast trening med jobben om onsdagene. Det skal bli deilig å komme igang med både styrke og kondisjon. Til nå har vi vært mest ute og gått.
Skritteller-konkuransen går dårlig for min del. Når det er noe som skjer om kveldene, blir det vanskelig å få tid til å gå tur. Selv om jeg parkerer langt unna, er jeg laaaangt fra 10 000.

4 kommentarer:

Cathrin sa...

Kor flitti du e! Hær flyr dagan åsså avgåre, tusn balla i lufta samtidi. Vest d e nå i forhold tel scrappinga du lure på så må du bare spørr, e ikke sekkert æ kan hjælpe dæ men æ kan jo alltids prøve. :o)
-klæm-

Lykkelita sa...

Korsen lue e det du tenke på? Vandals? Spennende med luer - har lyst å strikke noen i julegaver skjønner du, men trenger inspirasjon om noen fine...
Klem

Lykkelita sa...

Speilet var kjempe-morsomt! Ja, ungene elsker å male på gips, men det må ikke være for store ting. Det er grunnen til at vi bruker de små formene fra Panduro. Vi lage magneter til kjøleskap o.l.
Etterhvert blir det kanskje større prosjekt og da kanskje ansiktene blir foreviget.
Takk for tips - lagres i bakhodet!
Klem og god helg til alle dokker:)

Cathrin sa...

Godt å høre at d ikke bare e æ som like "tjukk-cola", får næstn dårli samvittihet når han kompis får sukkerfri brus mens æ hælle i mæ sukker. Men prøve nu å vær flink å bare drekk d i hælgen, sjøl om d e hard nån gang...;o)
I dag blir d skogstur me innlagt konglejakt og kanskje grilling av pølse vest være håll sæ.
Håpe du får ei flott hælg!
-klæm-