søndag 18. januar 2009

Snurreskjerf


Jeg husker ikke hva garnet heter, men det er i allefall kjempekjapt å strikke disse skjerfene. Vi har slike skjerf som pynt på antrekket når koret opptrer. Skikkelig stilig med like skjerf i ulike farget til sort antrekk.
Men her i byen har vi så kjedelige farger. Dette skjerfet strikket jeg til ei som har kjøpt garn på østlandet og der var det visstnok mange flere varianter enn de har her i byen. Så er det om å huske sånt neste gang jeg skal ut å reiser. Hver gang jeg kommer inn i en garnbutikk blir jeg helt paralysert og glemmer alt jeg skal ha. Så får jeg nye ideer inne i butikken og handler garn til det, og da jeg kommer hjem har jeg glemt av de nye prosjektene. Noen som kjenner seg igjen?

7 kommentarer:

Vigdis i Romerikshaven sa...

Morsomt skjerf! Strikker du bare fram og tilbake, si ja!? Veldig greit med like skjerf i koret. Vårt kor har ikke fått til det den tida jeg har vært med. Har du forresten sett award fra meg til deg på bloggen min 13. januar? :-)

Vigdis i Romerikshaven sa...

Takk for tilbakemeldingen på min blogg! Det herre her høres jo ganske greit ut. Veldig artig skjerf! har du bilde av hvordan du danderer det , også?

Unknown sa...

Hei på deg..
Disse snurre skjerfene er så dekrotive...fin med flere farger...

Torilh sa...

Kjempefint snurreskjerf. Jeg ser for meg at det er kjempestilig i et kor ja.

Torunn Skjærstad Moen sa...

Det var et nydelig skjerf, rene pynten! Ha en god dag med hilsen fra asterix.

Sigrun sa...

Kjempeflotte skjerf du strikker. Ja jeg kjenner meg igjen i din beskrivelse av idder i butikken...:-)). Jeg pleier å trøste meg med "Kjekt å Ha".

Brit Strikkenerd sa...

Går det ann å strikke slike skjerf også, trodde de bare fantes i heklet utgave. Hvor kan en finne oppskrift???
Likte veldig godt ditt og ser det kan pynte fint opp et antrekk