torsdag 29. juli 2010

Sommerens strikkerier

Her er noe av sommerens strikkerier. Det er ikke akkurat sommerstrikk, men mer vinter-forberende. Holder på med litt julegaver og litt til egne føtter og fingre.

Dette er Bella mittens, den kortere utgaven. Disse er jeg blitt så glade i; de går fort å strikke, har god fasong og er litt pyntete.
De to øverste er strikket med dobbel Kitten mohair i to forskjellige farger. De røde er strikket av Easy, de er mer stive og var tyngre og strikke. Så jeg kommer nok ikke til å gjøre det flere ganger. Men det var et ledd i prosjektet om å få redusert garnlageret.Til sist blogger jeg et par sokker strikket i Opal. Liker godt Opal, det er et tynt garn, men det viser seg å være slitesterkt. Har dog ikke prøvd slitestyrken på voksen-sokker før. Men det jeg har strikket til barna har holdt lenge.

6 kommentarer:

minon sa...

Åh, knallfine votter du har strikket! Lurt å forberede julegaver så tidlig. Jeg hadde ambisjoner om det samme, men har ikke kommet i gang...
Ha en fortsatt fin uke!

Tebasile sa...

Nydelige votter i herlige farger. Greit å være klar til vinteren.

Hanne sa...

Nå fikk jeg også lyst til å strikke noen Bellas igjen. Strikket en haug av de forrige vinter, men det er alltids kjekt å ha et par bellas i gavekassen :)

sipusa sa...

Flotte farger på balla-ene dine!

Fru Keilegavlen sa...

Nydelege vottar!! Har sett på dette mønsteret eg og og vurdert å strikke det. Trur eg må gjere alvor av det. Korleis var det å strikke med Kitten Mohair?

Brit Strikkenerd sa...

Flotte votter. Inspirerte meg til å prøve ut disse Bella vottene:)
Ønsker deg en fortsatt god sommer:)