lørdag 18. desember 2010

Juleforberedelser

I dag har jeg laget sild. Er like glad i godt pålegg som småkaker, så ulike sildesorter er et must.
Jeg har laget sursild, rødbetesild, Narviksild og "Anitasild".
Ellers har vi pyntet ferdig stort sett overalt. Ikke fått vasket ferdig, men det tar jeg til uka.
På andre etasje er det helt kaos. Midt i julestria pusser vi opp gjesterommet, det ble litt mer arbeid enn opprinnelig tenkt.
I morgen skal vi i skogen å hogge juletre. Også i år på tradisjonelt vis med bål, gløgg og snacks. I år blir vi mange, så det blir noen liter gløgg som går med. Har kjøpt inn til 15 liter, håper det holder. Vi gleder oss, det gir virkelig julestemning å møtes sånn i skogen. De årene nissen besøkte oss, så ble vi som barn hele gjengen.
Nå skal vi ikke jobbe mer i dag, vi skal kose oss med ost og kjeks.

2 kommentarer:

Cathrin sa...

Oioi, du har skikkeli svingt dæ! Så koseli me skogstur førr å hente juletre me bål og gløgg. D gir skikkeli julestæmning kan æ tænke mæ. Sia vi e helt avhængi av Domus/Mega salatan både tel jul og påske, og d blir vanskeli å få tak i dæm i år, tænkte æ at æ sku hiv mæ rundt å lage sildesalat og waldorf sjøl i år...har jo oppskriftn, men probleme mitt e at æ kun kan lage di i ti-litersbøtte...å d blir jo litt i mæste lage...hehe...
Så da lurte æ på om du kanskje hadde nå tips om kor mye d ska være av ting i sildesalatn?? Blir supergla om du dele d! Blir jo ikke jul utn serru.
Kos dokker masse i mårra! :o)
-klæm-

Anonym sa...

Hei.

Kjempeflott blogg du har! :-)
Den sildesalaten, kan du dele oppskrifta med oss andre? Det hadde vært topp. :-)
Ha en flott advent!