mandag 17. januar 2011

Lengte lengte....etter sommeren. Så langt ikke godt fornøyd med vinteren; altfor kaldt og for lite snø. I og med at det ikke finnes noen klagemulighet er det bare å ta det man får og heller glede seg over at det snart er vår.
Uka er ny og ser ut som det blir ei ok uke med tanke på ettermiddager og kvelder. Har ingen egne aktiviteter og da er jeg i transportbransjen (til og fra treninger og skibakke).
Satser på et par ryddeprosjekt. Blant annet skal hobbyrommet transformeres om til planterom, og det omfatter som regel litt av ei ommøblering. Utrolig hvor mye greier det går an å fylle inn i det lille rommet.

2 kommentarer:

Cathrin sa...

Å kor æ glær mæ og kor deili d ska bli me sommer og sol, førr etter den dårlie sommern vi hadde i fjor så må d jo bare bli bra i år eller?? Vi har nu førsikra oss me en sydntur så vi e sekker på at vi får litt varme. Men deili blir d uansett, kjenne æ e vældi lei vinter og sne nu... :o)

Lonemor sa...

Ja, det skal bli godt med sommer, men først skal vi jo ha en fantastisk vinter med snø og sol og skiturer, ikke sant?!! :)
Fint bilde, forresten! Er det fra Narviktraktene?
Ha en flott kveld!