tirsdag 22. november 2011

Nye lysestaker
Litt stilkollisjon her, men det er vel helt typisk meg. Krystallstakene kjøpte jeg for bursdagspenger. Veldig fornøyd med de, de er så stilige.
Trefjøla har jeg funnet i fjæra og hadde egentlig tenkt å skru kroker på den for å bruke den til å henge smykker på. I stedet kjøpte jeg sandkakeformer på bruktbutikken og har telys i de. Ganske stilig det også.
Plutselig har det gått opp for meg at det snart er advent. Så til helga må kassene med julepynt hentes og bringes i hus. Hvert eneste år tenker jeg at adventsting bør ligge i en egen merket eske. Og hvert eneste år blir det til at jeg rasker alt i hop og ender selvfølgelig med at jeg må ta inn alle eskene. Men til neste år......

2 kommentarer:

stallnilsen sa...

Fine lysestaker, det e så koselig og brenne lys inne og ute nå i mørketia, kjenner mæ igjen med julekassene, ha en fin kveld, hilsen Lisbeth :)

Cathrin sa...

Kjæmpefine lysestaka! Tænk at adventstia e hær igjen...kor blei åre av?? Du ska se at i år e åre du får d gjort, e så godt å bare hente ne di esken du træng ettervært istede førr å gå igjennom alle førr å finn den spesielle tingen. Tok mæ i nakken i fjor, så hær ligg alt i gjennomsiktie boksa å vente på hælga. :o)