søndag 5. februar 2012

Nyanskaffelse til stua


Jeg er så fornøyd med den nye vedstableren. Her er det bikkjekaldt for tiden, så ved er absolutt et tema. Ble så lei av den lille vedkurven som alltid var tom. Og hver fylling av vedkurven legger igjen et lass av støv og rusk.
Fant denne lekre og praktiske vedstableren på Mekk til bare 399,-. Skal innom der i morgen og kjøpe en til som vi skal ha på hytta.
Helga er på hell og jeg har akkurat slått meg til i sofaen. Nå blir det avslapping foran TV`n resten av kvelden.
I går starta jeg på et aldri så lite oppussingsprosjekt. Skal male trappegangen og det er ingen liten jobb. Men for et utgangspunkt for forbedring, det ser nemlig ikke ut der. Skal blogge bilder når jeg er ferdig. Er nesten ferdig med å grunne gangen nede. Har ikke begynt på trappa enda og det tror jeg ikke jeg skal gjøre før jeg er ferdig nede. Må nemlig opp i høyden for å ta taket og det er ikke min sterke side.

I går kveld hadde vi gode venner på middag. God gammeldags indrefilet av okse servert med fløtegratinerte poteter, asparges, champignon og sursøte småløk.
Hyggelig med en nydelig blomsterbukett i vertinnegave. Den står så fint på bordet, håper den varer lenge. For med minus 20 ute er det risikosport å kjøpe friske blomster uten at de fryser på hjemveien.

2 kommentarer:

Trine sa...

De e superflott de vedstableran :D
Æ vurdere å ta vedkorga i bruk til bladkurv å heller bare stable veden inntil murveggen atme ovn :)
Trur det kan bli litt stili *smile*

Fortsatt fin søndagskveld!
Klæm Trine

Trine sa...

Forresten, takk for koselig kommentar :)
Den veggen æ har laga bildevegg på va en vegg æ ikke visste ka æ skulle gjøre me. Mye sia gangen oppe e kjempesmal og inneholde nesten bare døren inn til soverom å bad.
Å så har æ ikke løst å henge opp så mye bilda på veggan i stua som e oppussa :P heller henge opp ei bildelist eller nå, sånn at æ kan forandre når æ bli lei :D