tirsdag 14. januar 2014

Vinterkulde

Fordelen med at det er vintervær, er at jeg omsider har fått laget islykter. Gjorde noen tapre forsøk før jul, men de smeltet alle sammen. Det er så koselig med levende lys utenfor døra. Men har ikke helt klart å finne riktige telys, syns de brenner så fort i islyktene. For tiden fryser jeg konstant. Fyrer i ovnen hele ettermiddagen, men syns likevel ikke jeg kommer i varmen. Hverdagen har innhentet oss, det var for øvrig fort gjort. Nå er vi tilbake til vårt hektiske liv. På jobb er det travelt, men artig å jobbe i et hektisk miljø. Og på fritiden er jeg stort sett i kjøringa til eller fra ei eller annen trening. Har ikke kommet i gang med trening sjøl, så det er ungdommen som kjøres hit og dit. Har vært i tenkeboksen en stund når det gjelder trening. Og foreløpig har jeg nok med å gå tur med hunden, så får jeg se om det blir mer tid til egentrening. Siden jeg jobber i hagen fra mai til september, synes jeg det blir for dyrt å betale kontingent for et helt år. Nå er oppussingstrangen på topp, skulle hatt litt mere mot- så hadde jeg bare gått i gang. Men jeg må nok spille på lag med mannen og han har minst like mye å gjøre som meg på jobben, derfor blir det ofte sene kvelder før han er ferdig. Har brukt litt overskuddstid til å bla i interiørblader og blogger på nett. Klarer ikke helt å finne min helt egen stil, blir så lett påvirket av alle fine bilder jeg ser.

1 kommentar:

Cathrin sa...

Så fine løkte du har laga! Kan tipse dæ om at sånne lys som går på batteri e super å bruke ute, å ikke så farli om man sku glæm å slåkk dæm... joda, har testa ut d å skjønne du!
Sjøl har æ et kubbelys i løkta ute som slår sæ på og av tel faste tidspkt, helt supert førr ei svimla som mæ som både glæm å fyre på og ikke minst slåkke dæmm før æ kryp tel køys.
Syns jo seff levanes lys e finest, men e greit å bruke di hær elektriske på plassa kor man ikke får følt så godt me som feks ute og i gangen nede. Så donge æ heller på me levanes i stua kor æ kan håll øye me dæm. :o)