onsdag 27. mai 2009

Fra sol til regn

Våkna opp til en flott dag, men nå regner det som bare det. Jeg er en av de få som ønsker regnvær velkommen. Det er skikkelig tørt i enkelte frøpotter nemlig.
Jentene skulle spille kamp i dag, men pga overbooking av baner ble kampen avlyst. Men den ivrige fotballjenta, er på tur til fotballbanen for å trene på egenhånd.
Jeg skal på kulturkafè i dag. Tror det blir mye folk der, ser mange på FB som sier de skal dit.
Før jeg drar må jeg vanne på planterommet. Reiser til Oslo i morgen tidlig, og drar rett på hytta på fredagskvelden når jeg kommer hjem. Skal på første styremøte i landsgruppa for bedriftssykepleiere. Gleder meg til å treffe de andre og få et lite innblikk i hva slags utfordringer som venter. Møtet skal være på Gardermoen, egentlig litt deilig å slippe å dra inn til Oslo. Tar nok med treningsklærne og litt arbeid sånn at jeg kan fylle et par timer midt på dagen.

2 kommentarer:

Lykkelita sa...

"Treningsklær og litt arbeid" med til Oslo - FLINKA!!
God tur og kos deg:)
Skal på rådgiverseminar på Hamar om to uker, gleder meg:)
I dag var det personalmøte i SSIN - grøss og gru sier jeg bare...
Vel, du får ha en fin kveld og kos deg på kulturkafè:)

Lykkelita sa...

Har akkurat brettet sammen dagens avis og WOW!!! Æ e så imponert over ka du får til, Hanne!! Fantastisk:) Nu bare glede æ mæ til å se "Lommeteateret" - trur æ må se det flere gang i år faktisk! Gratulerer og "break a leg", eller nåkka... Håpe du forståt kor glad æ blei og kor flink æ syns du e! (Det va liksom det æ forsøkte å få fram med alle dissa superlativan og utropstegnan:))
Ha ei strålende helg i "go'været"
Klem...