søndag 24. mai 2009

Har gått på en along-smell

Ivrig som få meldt jeg meg på diveres alonger tidligere i år: Pannebånd, votter, kopptuer, sokker og ABC i bilder. I vinter fungerte det greit. Men etterhvert som tiden gikk og hage tok mer og mer av min tid, ble alt annet bortprioritert. Måtte melde meg av den ene alongen etter den andre.
Nå ser jeg at ABC i bilder også har blitt tilsidesatt.
Kan noen gi meg et lite hint dersom jeg melder meg på noe til igjen?
Som sagt går det meste av min tid til frø, frøplanter, luking, planting, prikling og alt annet som hører denne hobbyen til.
Strikker lite for tiden, men har alltid et eller annet på lur dersom jeg slenger meg ned foran TV.
I helga har det vært fotball som har vært i fokus. Begge de minste spiller på til sammen tre lag, så det det har blitt endel kamper. Guttene ble ferdige i går, de er ennå for små til sluttspill. Mens jentene kom på tredje plass i sin klasse. Og etter å ha sett finalen, er jeg overbevisst om at det riktige laget vant (Hardhaus).
En ny uke står for tur. En ny uke med kor, revy og seriekamper. Og resten av tiden går til rydding i hage og på planterom.

2 kommentarer:

Lykkelita sa...

Så koselig med besøk på bloggen. Jeg mener jeg vet hvem som har tittet innom, men helt sikker er jeg ikke:) Jeg legger deg til leselista mi, så blogges vi - og sees:)

Lykkelita sa...

Tenkte mæ jo det, men så va det det der med to barn - mene jo bestemt at du har tre? Eldste e vel flytta fra redet, det e vel grunnen.. Så herlig å blogges. Korsen Strikkeklubb e du med i?
Æ vil også være med i en sånn, mine venna flire sæ skakk i hjel når æ snakke om strikkeklubb...
Vi sees! Klar for besøk snart?