mandag 28. desember 2009

Endelig en lat dag.

Herlige romjul! I dag er en skikkelig late-dag. Husfaren er på jobb og vi andre har fri. Jenta har nettopp dratt på båltur med ei venninne. Det er så deilig at de har lyst til å gjøre sånne ting. Og det var ikke problemer med å finne noe godt de kunne ha i sekken, for skapene bugner fremdeles av god mat og snop.
I går hadde vi gjester til middag før vi alle dro på pub i Fjøsen rett i nærheten av her vi bor. Det var vanvittig mye folk og kjempestor stemning.
Da vi kom hjem fra festen var det noen artig-kara som hadde vært inne hos oss og stjålet juletreet vårt. Det hadde de plassert utenfor huset. Så nå har vi plutselig fått utejuletre med pynt og glitter på. Inne hadde plassert et avsagt tre.
Måtte vel forvente å få igjen en eller annen gang etter julestjerne-mysteriene som har pågått noen år nå.

Nå skal jeg bare kose meg med strikking og en god kopp kaffe. Begynte på et par votter i går, første gang jeg strikker etter engelsk mønster. Håper det går greit, er ikke innstilt på å plages med noe.

1 kommentar:

marianne sa...

Hehe,morro med abligøyer....så lenge det er uskyldig morro:) Her er det også håndarbeid og rolige dager. Ha ei fortsatt god jul,og et riktig godt nytt år!!