tirsdag 19. januar 2010

Votteblogging på etterskudd
Egentlig et par uker siden disse ble ferdige. Har bare ikke funnet ledningen til lille-kameraet sånn at jeg har fått lastet over bildene.
Vottene er strikket i Fritidsgarn og Vamsegarn. Et skikkelig restegarnsprosjekt med andre ord. Det er utrolig deilig å kunne få redusert garnlageret litt.
Det ene paret har minstemann allerede tatt i bruk. Det andre paret er lagt i gavekurven.
På pinnene nå har jeg pulsvarmere i silke-alpakka. Da jeg endelig forsto mønsteret gikk det litt fortere, men jeg har rekt opp et utall ganger.

Dagen i dag har vært travel og innholdsrik. Starta dagen i som student, første dag i praksis på en videregående skole. I dag har jeg bare vært observatør, og fått hilst på klassen jeg skal være i. Så rakk jeg å jobbe halvannen på kontoret. Der er det nemlig ingen som gjør mine oppgaver, så det jeg ikke får gjort i skoletiden- må gjøres før eller siden.
Etter jobb dro jeg rett på trening og fikk svetta litt før jeg hentet minstegutten på klatring. I ni hundre på holka oste vi hjem. Rakk akkurat en dusj før det var på tide å dra til idrettshallen på møte ang fotballaget til jenta. Etter møtet og henting på fotballtrening er jeg altså hjemme og har akkurat rukket å lese et kapittel som vi skal undervise i neste uke.
Middagsplanene i dag gikk fullstendig i vasken, det ble rett og slett ikke tid til middag. Vi har heller spist en god salat nå i kveld. Kuttet opp isbergsalat og ruccola, hadde i perletomat, sukkkererter og rødløk. En liten dæsj hjemmelaget olje/eddik-dressing, et par skjeer creme fraice og strimlet svinekjøtt over. Det var nydelig godt for en sulten mage.

1 kommentar:

Lonemor sa...

Fine og fargerike votter du har strikket! Flott måte å bruke restegarnet sitt på, dette. :)