mandag 10. mai 2010

På farten....igjen

Nå sitter jeg på Gardermoen og blir her til onsdag. Skal på Stormøtekurs med Konfliktrådet. Så nå krysser jeg virkelig fingrene for at det ikke skal komme askeskyer og ødelegge hjemreisa.
I helga har vi vært i bryllup til en kollega. Det var en flott fest med god stemning til langt utpå morrakvisten.

Hjemme spirer og gror det i alle pottene. Håper det ikke er noen som dør i mellomtiden. Det er ikke alle som bryr seg like mye om blomstene som jeg gjør. Satser på prikling til helga.
Hotellet jeg bor på ligger rett ved Plantasjen. Har vært her før og dratt med meg hjem massevis av planter. Forrige gang lå jeg på alle fire i dusjen og fjernet jord fra plantene. Denne gang har jeg ganske tung koffert, så det er ikke så jeg kan ha med meg. Men kjenner jeg meg selv rett, så blir det nok noen nye stauder.

2 kommentarer:

Trine sa...

hehehe :D Ei ordneli blomsterpike :)

Tusen takk for kjempekoseli kommentar!
Va veldi godt å fløtte hjem igjen, især når det bei så bra (om æ får skryte) som det bei :)

Ha en flott kveld!

Klæm Trine

Cathrin sa...

Njaaa, ska nu ikke skryt på mæ grønne fingra før den stakkars solsikka har åverlevd en mnd. Men så stor trua så alle har på mæ så må æ jo ta mæ i nakken! Du må nu slæng dæ me på den lille konkurransn vest du får tia. Kos dæ masse! Ska krysse fingran førr at askeskyan håll sæ borte så du kommer dæ hjæm igjen. :o)