søndag 21. november 2010

Forelsket


Jeg er helt betatt av London. Dit skal jeg tilbake og finne ut mer om den spennende byen.
Vi dro på tirsdag og kom tilbake i går og fikk gjort masse på den lille tiden. Spesielt med tanke på at vi også hadde hektisk møtevirksomhet.
Vi bodde rett ved Oxford Street og beliggenheten var genial.
En kveld var vi på We will rock you, og den ble spilt rett ved hotellet vårt. Det var en stor opplevelse. Vi hadde kjempefine plasser både med tanke på lyd og opplevelse. Det var kjempestemning i salen og det smittet over på skuespillerne.Torsdag etter vi var ferdige med møte, tok vi subway til Covent Garden. Der var det julestemning både på matmarkedet og i gatene. Masse folk der, men likevel en mer relaxed stemning ifht Oxford St.
Etterpå dro vi til Notting Hill. Det var også en opplevelse å gå i gatene med de flotte husene og de koselige butikkene.


Fredag var siste dagen, den skulle liksom rekke til alt. Trodde vi var ferdig med jobbing, men vi ble nødt til ei arbeidsøkt om formiddagen. Da siste sak var ferdigbehandlet, dro vi rett ut og på tur med sightseeingbuss. Det anbefales uansett hvor en skal reise dersom byen er stor. Det er en fin anledning å skumme fløten i løpet av kort tid. Vi kunne gå av hvor vi ville, men hadde bare et stopp ved St Pauls Catedral. I løpet av rundturen fikk vi et lite glimt av alt jeg hadde ønsket på forhånd: Trafalgar Square, London Tower, London Eye, London Bridge, Buckingham osv.Om kvelden var vi på Harrods, bare for å ha vært innom der. Det var utrolig mye folk og ganske stive priser der. Ble ikke noe shopping, bortsett fra ei julekule som jeg bare måtte ha.
Tror nok ikke jeg vil reise nærmere jul enn dette, var ganske pakket med folk overalt. Og jeg ser for meg at det blir mer og mer folk både i gatene og i butikkene nå i tiden fremover.Skal skriver mer om hotellet en annen dag. Mest som en huskeliste for meg selv når jeg skal til London neste gang. Men også fordi jeg anbefaler det gjerne til andre som skal reise.

1 kommentar:

Trude sa...

Jeg er nok litt forelsket jeg også.......ikke bare litt heller når jeg tenker meg om. Kom tilbake natt til onsdag og hadde da hatt 4 herlige innholdsrike dager. Skal definitivt tilbake,men vil nok heller ikke reise nærmere jul enn det. ta en titt i bloggen min,har lagt ut et knippe bilder....:-))