lørdag 3. november 2012

Lys lørdag

Lørdag formiddag og et nydelig vær ute. Dagslyset er fremdeles en selvfølge, men det går gradvis over til mørkere tider. For meg er ikke mørketiden noe jeg frykter. Det er en del av årstidsvariasjonen som er så mangfoldig på denne siden av jordkloden. Jeg lever med endringene og ikke mot dem. Prøver heller å hente det positive alle årstider bringer med seg.
I år har vi vært ekstra heldig som fikk store snøfall i oktober og det gir mer lys og en følelse av vinter.
Nå går det definitivt mot jul. Det merker jeg i kalenderen, hvor det stadig fylles opp og dagene der ingenting skjer blir færre.
I år som i fjor har jeg en plan om å være tidlig ute med det som tar tid sånn at det blir mer tid til kos. Har allerede kjøpt noen få julegaver. Julegavelista er klar og jeg har så vidt begynt på "skal-gjøres-lista". Jeg er en listefreak og har egne lister for det meste av forberedelser. I fjor avanserte jeg matlista ved at jeg la handleliste og oppskriftene inn i samme dokumentet, da slipper jeg og ha så mange papirer og bøker på kjøkkenbenken.
I dag er planen å rydde hobbyrommet skikkelig sånn at pulten er helt klar til julekortlaging og gaveinnpakking. Men før det så blir det en tur ut i det fine været med verdens beste turkamerat; Blue..

1 kommentar:

stallnilsen sa...

Heia er bare innom her for og ønske dæ ei god helg :D

Hilsen Lisbeth.