mandag 10. september 2012

Svinger vaskekosten

En liten pust, en kopp kaffe og litt surfing. Tar snart fatt på vaskinga igjen. Høres ut som jeg er skikkelig flittig, men det er en dyd av nødvendighet.
I dag er det kjøkkenet som får sin overhaling; med "nye" gardiner, støvtørking, vindusvask og vask av småstæsj som bare står og samler fett og støv.
Har en plan om å få tatt rom for rom utover høsten. Men det blir ingen rundvask, det gidder jeg rett og slett ikke i denne omgangen.
Hovedfokus er å få det rent på overflaten og så få ryddet skikkelig opp i skuffer og skap. Jeg er så usystematisk i eget hus at det er helt nifst. Nå når jeg ryddet i kjøpmannsdisken oppdaget jeg at jeg har stearinlys i to skuffer og to hyller i hvert sitt skap, i tillegg til en kurv med lange lys på kjøleskapet og et norgesglass med telys. Med andre ord: Helt kaos!! (og husker jeg ikke feil, så har jeg to forskjellige skuffer med lys i stua også
I helga begynte jeg på et lite studie, jeg som ikke skulle studere på evigheter. Men nå tar jeg 12 studiepoeng i personal- og endringsledelse. Førsteinntrykket er at det er meget nyttig og veldig interessant. Har så lyst på mer formell kompetanse, så derfor trødde jeg til og meldte meg opp. Studiet går gjennom Folkeuniversitetet og eksamen tas gjennom Høgskolen i Nord-Trøndelag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Kom over bloggen din ved en tilfeldighet, da jeg søkte etter rbk-votter. Fikk utrolig lyst til å strikke noen sånne til jul! Hvor har du funnet oppskrifta på dem? Har du link? :)

Red Hobbitt sa...

Hei!
Jeg har dessverre ikke oppskrift. Fant bilder på nett som jeg forstørret opp og så laget jeg diagram av de. Skal se om jeg har diagrammet fremdeles, for da kan du få en kopi- men det kan jeg ikke love.
Lykke til!