mandag 2. november 2009

Mandag, allerede snart over

Tiden flyr virkelig avgårde. Dagen i dag har gått kjempefort. Det har nok sammenheng med at det har gått rimelig i ett på jobben.
Nå er vi på farten og jeg skal på kor, skal først kjøre jenta på trening. Før koret har jeg litt dø-tid og pleier normalt å gå en tur. I dag må jeg derimot på senteret, har endel småting som må kjøpes. Blant annet må vi ha en duk til kjøkkenet. Flyttet litt om i helga og nå er spisebordet havnet på kjøkkenet. Ungene har allerede okkupert det med leksebøker og Pc. Og det er i ganske mørkt tre, så for å bevare det, må jeg nok gå til anskaffelse av en duk som kan beskytte bordplata.
Kanskje blir det tid til noen adventspakker også. Skal til Trondheim i morgen, men det blir nok ikke tid til shopping. Bortsett fra en tur på Panduro, dit bare må jeg.
I helga hadde vi treff med "Fried Friends", gourmetklubben vår. Tema var Halloween, så alle stilte i kostymer. Vi fikk servert en fem- retters meny. Vi starta blant annet med Djevel-øye som en starter, en virkelig sterk sak. Det var nydelig mat, god drikke og godt selskap.

1 kommentar:

Linecas have sa...

Du sier jeg trekker om saofa å strak arm, vel jeg kan ikke å strikke, helt elendig på det faktisk. Har strikket en enkel veske nå i høst men den er ikke montert ei heller fått for enda. Får seg hvodan den blir for jeg har tenkt å gi den til en veninnde om den blir ok.
Hvilken skrittteller konkuranse er du med på? Jeg trenger et XXX stort spark bak for å si det mildt.
Masse energi i bloggen din, imponerende hvordan du får hverdagene til å henge sammen.