onsdag 11. november 2009

Vaksinerot

I dag skulle vi få vaksine pga av at minstemann ikke kan få den. Mange beskjeder frem og tilbake som endte i kjøring hit og dit, omkalfatring av kursprogram og fri fra skolen for jenta- og alt uten at vi ble vaksinert.
Nå har jeg roet meg ned og er ikke irritert lenger fordi vi har fått beskjed om at han får vaksine i morgen. Og det skal gjøres på sykehuset med ekstra beredskap og da er vi fornøyd. Det er tross alt viktigst at han blir beskyttet, så får vi stille oss i kø som alle andre.
Nå kuler`n jeg foran TV`en. Kjøpte med oss pizza fra Peppes hjem, hadde ikke spist siden lunsj- så det smakte godt. Etter å ha mista telefonen ned i vannglasset slik at det veltet og hvitløkdressingen fløy avgårde bortover teppet. Nå er det kliss vått og dressing overalt og telefonen renner det vann ut av. Ja, ja- vi fikk oss nu en god latter.
I morgen er ny kursdag, det blir jo spennende når jeg skal overta ingeniør-forelesninga. Men det fikser vi vel med litt improvisering.
Ute er det kaldt. I morges var det minus fem og stålis på bilvinduene. I bakken legger de snø, så ungene har store forhåpninger om ski snart. Men på bakken er det kun rim og ikke et snøfnugg.
Har foresten fått handlet masse adventskalenderpakker i dag. Nå må jeg pakke de inn sånn at ingen nysgjerrige er i posen og lurekikker.

1 kommentar:

Cathrin sa...

Takk førr skryt av kortan mine, e så koseli å få skryt! :o)
Det æ bruke tel å stanse ut di feltan me hete Spellbinders, vest du går inn på nettbutikka førr scrappeutstyr så finn du d under d navne....dæm har massevis av førskjellie. Dæm e ganske stor så du må ha en stor stansemaskin førr å få dæm stansa ut, ikke ei sånn stansetang. Sjøl har æ en som hete Cuttlebug, men d finnes mange førskjellie maskina på markede. Håpe du blei litt klokere nu, e ikke så lætt å førklare...men du får bare skrik ut vest d ikke va førståeli så ska æ prøve å finne en link eller nåkka...
E d ikke arti å lage kort? Æ storkose mæ på kvellan me dennan hobbyen! :O)
-klæm-