tirsdag 29. desember 2009

Romjulsdrøm

Utrolig herlig å kunne ha fri i romjula. Nå koser jeg meg bare; fyr i ovnen, strikker, rydder litt, surfer på nett og leser. Snart skal jeg ta frem skolebøkene også.
Holder på med mine første Bella mittens. Ikke så vanskelig som jeg hadde trodd, men tidkrevende å følge engelsk mønster. Har nesten fullført første vott. Trenger nok litt hjelp til de siste rundene, for der plagdes jeg i går. Men noen ganger er det jo nok å legge fra seg strikketøyet, så er det ikke så komplisert allikevel når man plukker det frem igjen.
I hagebloggen min har jeg begynt på ei oppsummering av hageåret. Og kjenner veldig på lengselen etter sommer når jeg blar i blomsterbilder.
Frokosten så langt i dag har vært kaffe og skumnisser, så nå skal jeg lage meg noe god mat, kjøleskapet bugner av godt pålegg.

Disse vottene og tøflene er strikket i Fritidsgarn og ble julegave til familiemedlemmer.

8 kommentarer:

Lykkelita sa...

Ja, det har vært ei kald romjul, så det er godt å kunne fyre med ved.
Da er det jo ekstra kos å sitte med strikketøy og nyte fridager:)
Hvilket garn strikker du Bella's Mittens i? Det må være ganske tykt?
Klem

Hanne sa...

Så fine votter. Tøflene så kjempe deilige ut :D skikkelig fine :D

Merethe sa...

Det er godt å holde seg mest innendørs når det er så kaldt, men har vært utenfor døra en tur og tatt litt bilder. Flotte tøfler du har laget. Takk for besøk hos meg. Skikkelig koselig når "nye" legger igjen spor.. så kan jeg besøke igjen. :)

Elisabeth sa...

Det er deilig å kose seg med strikketøy i romjula. Fine ting du har laget også :)

Helen Brekke sa...

Så fine tøfler:) Tovaprosjekter er så herlige!

AnitaK sa...

Så fine ting du har laget. Jeg har garn og pinner klart til BellaMittens jeg også, men det ser ut til at de er ganske langt nede på todo listen min foreløpig... det er jo så mye annet man skal mekke også... Kaffe og skumnisser er akkurat riktig start på en romjulsdag :) Ønsker deg ett riktig godt nytt år! Klem

Bente sa...

Jeg synes romjula er så deilig og avslappende. Da kan man nyte stillheten og bare slappe av. Godt nyttår!

tess sa...

Så herlige de tøflene var! Skikkelig gode og varme. Håper slutten på Bellas Mittens gikk bra, de var artig å strikke. Nr to gikk mye lettere syns jeg!
Godt Nytt år!