søndag 10. januar 2010

Hadde ei lita opprydding på PC i går og fant masse bilder. Blant annet fra hytta vår. Den er vårt lille paradis, som vi for tiden får brukt alt for lite. Men sånn er det, vi er i en livsfase hvor andre ting er viktigere. Hytta vår ligger helt nede ved sjøen og vi har kjempestor tomt (4 mål), så det er mange muligheter. Nå når selve hytta er helt ferdig, kan vi begynne å tenke på hva vi skal gjøre på utsiden. Hagen har ikke blitt prioritert. Til nå har jeg hatt evig nok med hage hjemme. Har ikke orket å holde så mye på der ute ennå.
Hmmmm....burde nok lære meg å få bildene arrangert på en annen måte og ikke bare ei lang remse nedover. Men det har jeg ikke tid til nå.

4 kommentarer:

Cathrin sa...

Æ bruke Photoscape, gratis og superenkelt og ikke minst raskt å bruke førr å slæpp å ha bare ett og ett bilde nedover. Vest du følle linken neffør får du link t kor du kan laste d ne gratis og ei lita innføring i korsn bruke d. Tar ikke mange minuttan når du først har brukt d en gang. Æ syns nu værtfall d e helt supert! :o)


http://fotomorro.blogspot.com/2009/06/leksjon-hvordan-lage-header.html

Cathrin sa...

Picasa har æ ikke prøvd så d vet æ ikke. Fant linken til photoscape inne på fotomorrobloggen, vældi enkelt og greit når dæm førklare korsn man ska gjør d steg førr steg. E ikke akkurat nå ræser på data så da e æ supergla førr alle sånne tips! :o)

Annelive sa...

Flott hytte, dere er kjempeheldige som har et slikt sted. Ser av forrige kommentar at jeg også må benytte meg av denne linken. Har så lyst å få til å lage et slikt stort bilde med mange små...

Hilsen
Annelive

Lykkelita sa...

Ser veldig koselig ut, helt topp hytte!
-skulle ønske bildene var litt større - det regulerer du på siden der du legger dem inn:)

Vi har også stor tomt på "bruket" - (250 mål) He he, kan bli en bra hage der... Kjøpte en del planter av Ann-Kristin i sommer og er spent på om de har overlevd der ute. Bedet ble laget før jeg fikk god oversikt over den ny-drenerte og regulerte hagen og det viste seg at det gikk to kilder i bedet - blæh - sånne overraskelser liker jeg ikke!

Ha en fin søndag - og nei, jeg gikk ikke ut i dag - det ble en skikkelig innedag i regnet...
Klem.