søndag 18. april 2010

Besøk på ishotellet.....i siste liten

I går var vi på dagstur til Kiruna. Skikkelig voksentur, ungene plassert bort for dagen. Dro tidlig avgårde sånn at vi rakk butikkene i sentrum. Det hadde faktisk kommet et par nye butikker siden vi var der sist. Jeg fikk til og med kjøpt meg antrekk til vi skal i to brylluper i vår/sommer.
Etter en lett lunsj kjørte vi til Juukasjävri (hmmm....kan det virkelig være sånn det skrives??) og besøkte Ishotellet. Det er siste helga de har åpent, hotellet er nemlig i ferd med å renne ut i elva. Flere plasser var det avstengt pga smelting.
Det er utrolig hva de har fått til. Drar gjerne igjen, hotellet er nemlig forskjellig hvert år.
Til slutt ble det matshopping. Fant masse deilig og billig mat (og drikke). Så nå er fryseren full av kyllingfilet, svenske kjøttboller, polarkaker og kjøttdeig.
 
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Lykkelita sa...

Så gøy med damesko-dag på jobben og så herlig med en voksentur til Kiruna, med shopping og besøk på ishotellet!

Meeeen du - åssen går det med Annikens rom??? Spent på å se:)
Jeg driver visst å maser mer en frøkna selv... He he:)

Og en ting til: Jeg vet du er busy, busy, men kan du ikke ta deg tid til å stoppe utenfor hos meg en dag i nær fremtid så jeg kan spørre deg om et par ting ang staude-bedet mitt? Har tilbrakt lang tid i dag på å stirre på det og aner ikke hvor jeg skal begynne å ta tak i utfordringene...

Stor klem fra Elisabeth

Cathrin sa...

En tur til ishotelle e en av di tingan som står på todo-lista mi. Utruli fine bilda du har tadd, skikkeli flott lys inni hotelle. :o)
-klæm-

Cathrin sa...

Du må ikke meste mote, e bare å hiv sæ ut i d. E som æ bruke å si når nån spør korsn man gjør ditt og datt, d e ikke nå fasit...bare å sætte igang. Ingenting e feil, og man lære mens veien gås. Trur du blir å få d helt flott tel og æ glær mæ tel å se nån av "værkan" dine når du får lagt ut bilda (førr d rægne æ me du blir å gjør?).
Lykke tel og ha ei kreativ uke!
-klæm-