søndag 11. april 2010

Ny jobbedag i heimen

Life goes on. I dag begynner selve malejobben. Det er det verste, det er da det blir avslørt at dette ikke ligger for meg. Det er da det kommer frem at jeg er skikkelig sølete når jeg holder på med slike ting som jeg selv mener jeg ikke burde holde på med.
I går ettermiddag dro jeg i hallen og så to nieser og et gudbarn spille fotball.
Kvelden ble skikkelig hjemmekveld. Etter å ha pusset litt sparkel, spiste jeg min favoritt-kyllingryte.
Fikk etterhvert besøk av svigerinna mi og vi satt og skravlet til langt på natt. Sov helt til kl 10 i dag og det er ikke typisk meg å sove lenge i helgene. Føler jeg må ha med meg mest mulig av fridager, så jeg er normalt tidlig oppe.

Akkurat nå koser jeg meg med knallsterk kaffe og smågodt (rødme rødme). Denne uka har jeg levd usunt; ikke trent en eneste gang og i tillegg godter og vin. Men neste uke......

3 kommentarer:

Cathrin sa...

E lov å kose sæ litt når man e aleina i heimen! :o) Sjøl syns æ malinga e den artigste deln av hele jobben, e d ikke flott at vi e førskjelli alle mann? ;o)
Kos dæ masse d lille som e igjen av hælga.
-klæm-

minon sa...

Deilig innimellom å ligge lenger enn vanlig og så knaske godis når man står opp. Jeg hadde det slik hele påskeuken, men nå er det tilbake til snop 1 dag i uken pga snopeavtale med en kollega.
Håper det går fint med oppussingen. Jeg liker ikke så godt å male så da passer det fint at jeg har en mann som er veldig flink til den biten!
Ha en fortsatt fin søndag :)

Marte sa...

Må bare le litt når leser innleggene dine om oppussing, er som om jeg skulle ha skrevet det selv; hater det! Pusser opp vindfanget nå, og det tar sin tid, utsetter i det lengste... :p Bør kanskje ta et tak når jeg kommer hjem i ettermiddag...