lørdag 19. februar 2011

Ja de barna, de barnaBle rimelig sjokkert da datra i huset plutselig lånte strikkepinner i går kveld. At hun hater strikking har vært opplest og vedtatt for lenge siden. Trodde faktisk at hun ikke fikk det til, at det har vært derfor hun ikke likte strikking.
Derfor var gleden like stor som sjokket da hun i løpet av kort tid hadde strikket en lapp i norske farger. Får se om jeg klarer å motivere henne til å strikke litt mer sånn at lappen kan brukes til noe. Om ikke, så har hun i allefall overbevist mora om at hun kan hvis hun vil.

....og her er 12-åringens yndlingsfrokost når han får mekke sjøl. Ho mor er ikke spesielt fornøyd med doseringen av smør og sjokoladepålegg. Måltidet minner vel mer om lørdagsgodt enn frokost. Neste gang tilbyr jeg meg å lage frokost til han.

3 kommentarer:

amylin sa...

Hahahahaha ... det er den beste frokosten jeg har sett på lenge!

Randi Kristin sa...

frokost? Æsj!

tar det heller til kvelds:)

Hanne sa...

Ho-ho. Snakk om helskeost. Den frokosten minner meg om gang da jentene mine var små. Jeg hadde latt meg lure utpå glattisen og hadde lovt at de kunne få ta hva-som-helst på kveldsbrødskivene sine. Yngstejenta drysset sine brødskiver med store mengder kakestrøssel...
Morsomt at den yngre garde vil strikke, forresten :)
God helg!
Pludrehanneklem