søndag 20. februar 2011

Star Wars


Denne ble ferdig for lenge siden, har bare ikke blogget den enda. Den falt i smak hos tolvåringen som er lidenskapelig opptatt av Star Wars.
Det blir lenge til jeg forsøker å tegne mønster sjøl, det ble mer innviklet enn jeg hadde tenkt. En ting er at mønsteret skal passe med antall masker, men da hadde jeg ikke tenkt på at det også skulle passe med fellingen. Brukte luemønsteret til Arne& Carlos lue, som jeg nettopp hadde strikket, og var fornøyd med fasongen. Mønsteret ble dermed ikke helt riktig, så det ble litt juksing etterhvert.
Det viktigste er at gutten ble fornøyd. Det kom til og med en kompis bort til meg og sa at lua jeg hadde strikka var kjempekul. Når tolvåringer legger merke til sånt, tar jeg det til meg.
Angrer litt på at jeg brukte Freestyle, syns det ble litt "lefsete". Gutten liker at lua er myk, så da må vi vel bare tåle at den er litt slapp nederst.
I dag ser det ut til å bli en nydelig dag. Har lovet ungene en tur i skibakken, og det må jeg vel holde. Blir nok bare et totimerskort på ho mor. Det tar på å stå på ski når man egentlig er livredd.

2 kommentarer:

Cathrin sa...

Kjempestili lua, kan tru den hadde falt i smak hos min 4-åring åsså førr hær e d bare Star Wars som gjelle åsså. :o)
Kos dokker masse i bakken!
-klæm-

Kos med papir og saks sa...

så stilig lue.

ha en flott helg