søndag 22. november 2009

Ny lue


Datra har fått seg ny lue. Strikket i Easy...........altså very easy. Selv om det går fort med tykke pinner og tykt garn, så synes jeg det er litt knotete. Men har masse Easy som skal brukes opp, så det er nok bare å strikke i vei.
Jenta kom hjem i dag fra fotballturnering. De vant sin pulje og er kjempefornøyde. Flinke jenter som ikke tapte en eneste kamp; to baklengsmål og selv scoret de 21 mål.

5 kommentarer:

Mariann S sa...

Her går det også i huer for tida. Ser ut til at hue nr 4 blir stor nok til ho som skal ha den ;) Sånn går det med garn som ikkje har samme tykkelse som i mønsteret ;)

Cathrin sa...

E usekker kor du finn den billigst, du må næstn bare sjekke nettbutikkan rundt omkring. Nån tips tel nettbutikka e Bikuben, Kreativ Hobby, Kort og Godt, Hobbyhimmelen...usekker på om d e .no eller .com bak di ulike, men vest du google dæm så får du rætt nettadr. Min cuttlebug har e egentli ei vænninne av mæ sin så ane ikke ka den koste...men mene ho engang sa ett eller anna om en 800... men ta d me ei klypa salt.
Du får nu ha løkke tel på leiting rundt omkring....ska skrik ut vest æ ser nån som har tilbud på dæm. :o)

Rekkehuset sa...

Hei, takk for kommentar på jubileumsinnlegget mitt! Du vant dessverre ikke, men har du lyst til å strikke slike votter selv finner du lenke til oppskriften (ravelry) på bloggen min i dag. Hjertelig hilsen Hanne.

Lykkelita sa...

JA! Vil gjerne låne oppskrifter. Har noen julegaver igjen som skal strikkes og nå har jeg tid til det:)
Kan du ta med på jobb en dag, så kan jeg bare komme innom deg? Noe du er interessert i å låne?
Vil jo gjerne være hjelpsom tilbake, vettu:)

Lykkelita sa...

Supert! Tusen Takk, Hanne:)