torsdag 10. februar 2011

Har sett lyset

Yes!!! I dag så vi sola i byen. Blir enda en stundt før vi har den her hjemme, men dagen i dag er en fantastisk påminnelse om tiden vi har i vente.
I morgen er det helg igjen....herlig. Denne helga er det fotballturnering, det er jo knall. En stund siden vi har sett fotballkamper nå.
Det er fremdelse lave temperaturer. Det gjør iallefall at vi får beholde snøen. Og det har snedd bra mye i det siste. Bra for oss og bra for plantene som får dyne over seg nå når sola titter frem igjen.
Bildet under minner om noe jeg glemte i høst. Håper hver dag at mannen er blitt så vant til å se sykkelen min under snøen at han ikke tenker over det. Jeg maste nemlig i hele vår om at han skulle fikse sykkelen min og få den på service. Nå sitter den fast, tror den har det bedre der den står enn at jeg skal forsøke å rive den løs.

1 kommentar:

Cathrin sa...

Va så deili me sol i dag, måtte rætt og slætt hoppe i biln og kjøre en tur inn tel byen bare førr å kjenne den i ansikte. Deili!

Hehe...hær står sykkeln åsså nesnedd atme ripsbærbuska...glæmte vest å sætt den inn før sneen vi å. Lure på at vintern kom litt brått på i år, førr når æ ser nærmere etter så har vi piskadø glæmt å rigge ne trampolina å... :o)

Ha ei super hælg!
-klæm-