tirsdag 13. desember 2011

13. desember og Luciadag


Har ikke sett noen Lucia`er i dag. Har stort sett vært på farten hele dagen. Starta grytidlig og kjørte til Harstad med minstemann. Først til kjeveortoped for en rask reparasjon av ødelagte deler på reguleringen (sånn går det når han absolutt skal spise eple). Videre bar det til sykehuset på lungepoliklinikk for nye prøver og så til barnelegen for vurdering. Det gledelige (forhåpentligvis) er at han kanskje kan prøve å spise blant annet mandler. Nøtter skal testes ut på nytt og vi tok et hav av prøver på ulike nøtteslag. Ny medisin skal også testes ut og ingen kontroll før om et år.
Hele dagen gikk, men samtidig veldig deilig å kunne komprimere litt sånn at vi ikke må farte mer enn vi må.
Nå har jeg nettopp tatt ei storrydding på kjøkkenet, det trengtes sannelig. Kaketreet er ferdig, ikke noe perfeksjonistarbeid akkurat. På ovnen står ei stor gryte med masse godt i, jeg koker kraft av beina etter i går. Den har allerede kokt i mange timer, skal koke den helt ned sånn at det blir masse smak.

1 kommentar:

Cathrin sa...

Syns d va et flott kaketræ æ, spent på kor længe d får stå i fre før nån e å snaske litt på kantan... ;o) E så koseli å læs innleggan dine hver dag me litt julesysla i. Kos dæ masse videre fram mot jul!
-klæm-