tirsdag 1. juni 2010

Jeg har for tiden skikkelig blogge-sperre. Mankell har også skrivesperre, så jeg behøver ikke ha komplekser for det.
Jobbmessig sitter jeg for tiden på et lånt kontor i en annen kommune. Litt lenger reisevei på jobb, men helt greit å gjøre noe annet. I dag blir det nok bedre enn i går, for da holdt jeg på å fryse i hjel. I dag har jeg med skikkelig tykk strikka-jakke. Her er virkelig ventilasjonen på topp, den spyr ut kald luft.
Hjemme spirer det og gror i hagen. Før helga hadde jeg en runde med gjødsel, det ser ut som det svarer seg nå. Etter skikkelig regnvær i går, så har mange ting skutt i været.
Huset ser ut som et katastrofeområde. Det er kaos i klærne. Vi leter hele tiden etter noe. Så denne uka må jeg ta meg på tak å få ryddet skikkelig i skap og skuffer. Vi fikk et lite heng etter flytting av rom her i vår. Da rakk vi ikke å bli ferdig med ommøblering i skapene, og det sliter vi med enda.
Neste uke reiser jeg til Kristiansand på styremøte, og det er siste ordentlige forpliktelsen før sommeren. Det skal bli deilig å ikke ha så mange planer, men å kunne ha kontroll over ettermiddagene sjøl.
Det er ennå en stund til ferie, skal ikke ha før i slutten av juli. Har omtrent to uker avspasering i tillegg til feriedager fra i fjor. Jeg hadde bestemt meg for å ta en dag fri i uka. Men til nå er kalenderen full helt til 21. juni. Men i juli, da skal jeg ta fri hver gang det meldes om fint vær.
Når det gjelder strikkeprosjekt ble jeg ferdige med et par Bellas i går. De strikket jeg i dobbel Kitten Mohair. Er kjempefornøyd med resultatet, og de passet til og med meg. Alle Bellaer jeg har strikket har blitt for små for mine hender. Begynte på et nytt par i går, har enda flere nøster som skal strikkes opp. Skal se om jeg får tatt noen bilder i løpet av uka og blogget vottene.

Ingen kommentarer: