lørdag 23. oktober 2010

Lørdag og bytur

I dag er det bydag. Ikke det jeg liker best å bruke fridagene til, men helt nødvendig når jeg aldri gidder å dra til byen ellers.
Vi må blant annet handle vintersko og litt yttertøy. Satser på å komme hjem i rimelig tid sånn at ikke heler lørdag går og man er helt "peist". Blir skikkelig sliten av byturer, mye mer sliten enn å gå på lange fjellturer.
I ettermiddag må jeg jobbe litt med oppgaven min. Har valgt å skrive om hvorfor så mange dropper ut av den videregående skole. Interessant tema, men vanskelig når man ikke får skrive noe om tiltakt for å forhindre dette.
Der hører jeg sistemann er våknet. Nå er det et knekkebrød i magen, så suser vi avgårde.

3 kommentarer:

Meta sa...

Kos dere skikkelig i byen og ta det med ro slik at du kan nyte resten av dagen.

Er som deg; send meg heller til fjells enn til byen.

Ønsker deg en herlig helg!:)

Filippa sa...

Det er koselig med byturer så lenge man ikke må være der for lenge. Skjønner godt at du vil ha det unna i rimelig tid. Lykke til med oppgaveskriving. Et spennende tema du skal skrive om. Jeg sitter selv med en oppgave som handler om minoritetsspråklige i den grunnleggende lese og skrive opplæringen.
Ønsker deg en fin lørdag :-)

Cathrin sa...

Blei ei ny uteløkt på mæ på torsdag, så nu sett æ å lure på om æ ska male den hvit...
Hadde ikke tænkt på at skrivemaskin kanskje e en støvsamler, men d får nu bare våg sæ. Syns den e førr fin tel å stå bortgjæmt oppe på lofte. Han e heldivis åpen under så d mæste ramle neimellom på skjenken... :o)
Kos dæ masse på bytur og me ræstn av en deili lørdag!
-klæm-