lørdag 9. oktober 2010

Sjal

Har strikket mine første sjal. Fikk ei nydelig oppskrift på svært lett-strikka sjal. Litt knøvlet jeg i starten, men da jeg fikk mønsteret inn i hodet ble det god tv-strikk.
Disse har jeg strikka i dobbel Kitten Mohair. Et ledd i garnslankingen, så det er deilig å se at det stadig blir færre nøster på hobbyrommet mitt. De ble veldig myke og deilige, så gjenstår det å se hvordan de blir etter litt bruk. Det grønne er julegave, mens det røde har jeg strikket til meg selv og min sorte vinterjakke. Nå har datra ønsket seg et, så da spørs det om jeg ikke må kjøpe inn litt mer garn. Hun ønsket seg et i svart. Egentlig er jeg ikke glad i å strikke i sort, synes håndarbeidet kommer lite frem. Tenker at da kan jeg like gjerne kjøpe ferdigstrikk. Men når hun for en gang skyld ønsker seg noe, da sier ikke mor nei.
Holder på med et sjal i Järbo sitt raggegarn, det tror jeg kan bli bra til å henge på kontoret og bruke når det blir småkaldt til vinteren.

4 kommentarer:

medina sa...

Herlige sjal du har laget. Liker ikke heller å strikke med sort. Ser liksom ikke maskene.God helg!

gyldenkron sa...

Flotte sjal. De blir nok varme til vinteren

Cathrin sa...

Flotte sjal, du e utruli flink me strekkepinnan! Blir nok vældi godt å ha et hænganes på kontore tel å slæng over skuldran på kalle vinterdaga.
Kos dæ masse i hælga!
-klæm-

Xhantippe sa...

For et flott sjal du har strikket!