onsdag 20. oktober 2010

Småpraktisk på kjøkkenet


Har en gutt som aller helst vil oppbevare skolebøkene sine på kjøkkenet eller på stua. Det blir fort rotete, så nå har jeg funnet en kasse han kan ha de i. Tok en gammel meieri-kasse og skrubbet den skikkelig. Syns faktisk det ble ganske stilig på kjøkkenet.
Ellers er det blitt vinter her. Gleder oss over et tynt snølag som gjør alt mye lysere ute. Men det er glatt ute, så vi har fått kjenne på hva vi har i vente de neste månedene.
På jobben er det travelt. Kontoret ser helt bomba ut, nå er det snart ikke golvplass igjen. Permer og papirer ligger strødd over alt. Tar sikkert en halv dag å få ryddet opp. Grunnen til kaoset er at vi skal ha kurs hos oss i morgen. Og jeg skal forelese i nye tema. Derfor har den siste tiden gått med til å forberede meg.

3 kommentarer:

Gammel stil sa...

Så praktisk!! Smart du:) Fin var den også:)

Klem:)

Cathrin sa...

Nydelig gammel trekasse. Har længe vært på leit etter sånne, kor e d dokker får tak i dæm?? Trudde æ va så heldi en dag vi va innom ICA Finnbekken, sto stabel på stabel me slitte "gamle" kasse stilt opp så æ røska tak i ei og sporte en av de ansatte ka dæm tok førr dæm sia d ikke va nå pris nån plassa. Gledn over endeli å ha huka tak i ei gikk fort over i lætt småflauhet når fyrn svare at di dær dæm e ikke tel salgs, d e endel av blomsterutstillinga vårres... Jaja, va jo værd et forsøk om ikke anna... :o)
Kos dæ me sneen, vi e ikke helt eni når d kommer tel gledn dær. Sku gjærne vært førutn ei stund tel. ;o)
-klæm-

Trine sa...

Sku akkurat til å spør om det samme som Cathrin... Førr æ har å sett de på Ica.. Å hatt så løst å spør om å få kjøpt nån.. Løst på 3 stk!

Høres ut som dokker har en aktiv søndag i dag.. du får heng i så du slår dem alle i antall skritt :D Va ikke så glatt som æ trudde ute.. Men vått og gjørmat.. Vet ikke ka som e verst :P

Nu har lillesnusk endeli kommet hjem.. Kjennes godt på kroppen at de begge har vært borte i 2 og 3 daga.. Dem e nu ett styr me når dem e hjemme, men dagen e liksom ikke den samme uten.. hehe :D

Ha en fortsatt flott søndag :)

Klæm

Ps: la mæ til som følger.. Æ som har trudd at æ har fulgt dæ hele tia.. å at du va litt sånn treg me å legg ut innlegg.. hehe :) *flau*