onsdag 6. oktober 2010

Me and Zumba

I går var jeg på Zumba for første gang. Det var utrolig artig og vanvittig tungt. Det var den positive delen, for det er jo det jeg ønsker med trening.
Den andre delen er at jeg fant ut at kroppen min har en bevegelighet som en legofigur, altså lite fleksibel. Enkelte "moves" gikk rett og slett ikke an med min kropp. Sikkert da man trenger hofte-vrikke-trening mest.
Og så var det koordinasjonen da. Utfordringene der var at hjernen ikke alltid spilte på lag med lego-kroppen. Når jeg endelig hadde forstått stegene, så ble utfallet helt motsatt for min del. Til slutt fant jeg ut at hvis jeg kuttet ut og brukte armene i enkelte bevegelser, da lystret hjernen mer.
Nå var det ikke sånn at jeg dro derfra med en dårlig opplevelse, neida- skal nok melde meg på flere timer. Og forhåpentligvis skjer det noe med både hjernen og kroppen underveis.

2 kommentarer:

Cathrin sa...

Hehe...har prøvd zumba en gang hjæmme i stua og æ hadde latterkrampe. Har store plana om å hiv mæ me lamme nån av jentn på jobb som åsså tænke å bynne. Syns d virka kjæmpearti og når man får sæ en go latter samtidi som man træne så kan d jo ikke være feil... :o)

Lykkelita sa...

Zumba!!! Storartet - det jo knallbra:)
Kor du trene?
Klem