søndag 10. oktober 2010

"Nytt" bord til vaskerommetPå vaskerommet hadde vi tidligere en gammel kjøkkenbenk. Det var praktisk med både skap, skuffer og uttrekkbar stor fjøl. Men etterhvert forandrer behovene seg. Vaskerommet er ikke så stort, så vi har egentlig trengt den plassen vi har til skittentøykurver og våte sko og fotballtøy. Da har jeg vært nødt til å tørke klær et annet sted (merk at vi er blitt til jeg og det har vel noe med arbeidsfordelingen å gjøre). Nå er både vi og jeg drittlei av klesstativ som må plasseres i ganger og på badet, så det ble dags å gjøre en forandring.
Ut gikk den gamle kjøkkenbenken og inn en liten IKEA-reol med plastskuffer slik at vaskemidler og tuer fikk et sted å være.
For å ha en liten arbeidsbenk til strykepressa og til å legge sammen klær, hentet vi et gammelt bord fra uthuset. Egentlig et veldig pent bord til tross for at det er slitent. Men siden det skal stå på vaskerommet, kommer det til å forbli i sin drakt. Det er bare sjarmerende med avflakket maling. Og fargen...tja- hva skal man si....gammeldags.
I den ene skuffen fant vi masse gammelt rot, artig å se blant annet en gammel tidtabell fra SAS og ei oppskrift på eplebrød.

1 kommentar:

Mattisheimen sa...

Åh, herlig, gammelt bord, med nydelig patina! Elsker slike ting. Så fint at det har fått kommet inn i varmen :)
Også oppskrift på eplebrød? Det har jeg aldri hørt om. Hmmm... har to epler, av utgått dato, liggende... Kanskje jeg skal prøve :)

Ha en fin,fin søndag!

Renate